Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors

Betonlook

Vandaag de dag is er veel vraag naar beton-look om de warme/luxe uitstraling overal in huis toe te passen. Een ware trend op gebied van stucadoren. Beton-look is er in vele verschillende variaties, zoals Frescolori, Stucomat, Beton-Cire en Beal-Mortex.

Frescolori

Frescolori is een product op basis van 100% natuurkalk, waardoor wanden een natuurlijke uitstraling krijgen. Het reslutaat is afhankelijk van korrelgrootte en de technieken die toegepast worden tijdens het aanbrengen, waardoor er een unieke uitstraling onstaat, zoals u als klant wenst. Van Italiaans pleisterwerk tot robuuste beton-look, Frescolori is in veel kleuren aan te brengen. Frescolori is ook toepasbaar in natte/sanitaire ruimtes.

Stuccomat

Stuccomat is tevens een product met een zeer fraaie beton/marmer uitstraling. Stuccomat wordt glad afgepleisterd en geeft uw wand/plafond een warme look zonder reliëf. Het product kan niet toegepast worden in natte ruimtes.

Beton-Cire

Beton-Cire is ook een watervaste afwerking met een natuurlijke, moderne uitsraling. Het product is slijtvast en op veel ondergronden toepasbaar, voor zowel badkamers als meubels en dergelijke.

Beal-Mortex

Beal-Mortex heeft ongekend veel voordelen en is zo goed als overal op toepasbaar. Of het nu gaat om wanden, aanrechtbladen, vensterbanken, meubels, wastafels of bloempotten, u kunt het zo gek niet bedenken. Beal-Mortex is ook buiten toepasbaar op tuinmeubels en dergelijke. Beal-Mortex is een product met een luxe warme beton-look, die zowel glad afgewerkt kan worden als met reliëf. Met zijn hoogwaardige en slijtvaste afwerking is het product zeer geschikt voor (waterdichte) natte ruimtes, zelfs voor zwembaden. Tevens kan het product zeer veel hitte verdragen en is dus ook toepasbaar op haarden en dergelijke. Daarnaast is het ook een hele goede geleider voor vloerverwarming.

Kortom: een prachtig veelzijdig product met een warme/luxe uitstraling.

Met Beal kunt u zonder aanschaf van nieuwe meubels/badkamers en sloopwerkzaamheden uw interieur/badkamer een moderne luxe uitstraling geven omdat het product op bijna elke ondergrond toepasbaar is. Dus zonder het vervangen van bijvoorbeeld oude tegels in uw badkamer een hele nieuwe look creën, of uw oude meubels weer een hele andere uitstraling geven, u kunt hierdoor ook weer eenheid creëren in uw interieur door meerdere elementen te voorzien van Beal-Mortex.

Beal-Mortex is verkrijgaar in bijna elke gewenste kleur. Het product wordt na aanbrengen, op welke ondergrond dan ook, afgelakt met een kleurloze lak op basis van 2 componenten, zodat het makkelijk afneembaar is. De lak kan zowel mat als glanzend zijn.

Wij werken op het moment zeer veel met het product Beal-Mortex vanwege de veelzijdigheid van het product.

Kernwaarden
  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Goede service
  • Betrouwbaar
  • Breed netwerk
  • Vakkennis
Nieuws

Stucadoorsbedrijf Thijs Hagen werkt samen

Thijs Hagen werkt samen met andere (uitsluitend) vakkundige stukadoorsbedrijven en tevens met (uitsluitend) vakkundige schildersbedrijven, zodat we extra flexibel inzetbaar zijn en sneller tegemoet kunnen komen aan uw wensen.

Bij stucadoren en schilderen blijven de BTW tarieven 6% BTW voor huizen van 2 jaar oud en ouder, ook na 30 juni 2015.