Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors Slider Thijs Hagen Stucadoors

Overige diensten

Buitengevel-isolatie

Bij buitengevel-isolatie is het zo dat de woning aan de buitenzijde wordt geïsoleerd. Dit is de beste manier van isoleren en zo haalt u het beste rendement eruit. Het voordeel is ook dat u binnen in de woning niet hoeft te verbouwen of slopen en dergelijke en er geen ruimteverkies ontstaat binnen de woning.

Tevens krijgt de buitenzijde van de woning een andere uitstaling, dit kan bijvoorbeeld door middel van sierpleister of fijn schuuwerk. Buitengevels kunnen uiteraard ook alleen verfraaid worden middels een sierpleister aanbrengen op gevels om het aangezicht van de woning te verfraaien of een mooie 'spatplint' rondom uw woning aan te brengen.

Uiteraard zijn de werkzaamheden bij Thijs ook op gebied van buitenwerk zeer uiteenlopend: denk hierbij ook aan verfraaien van buitenmuren, zo kunt u buiten dezelfde stijl creeën als binnen.

Spackspuiten

Spackspuitwerk is toe te passen op wanden en plafonds. Het heeft een egale kleur en structuur en kan naar uw wens in verschillende korrelgroftes en hardheden aangebracht worden. Uiteraard in nagenoeg elke gewenste kleur.

Het is specialistisch werk om spack egaal op wanden en plafonds te spuiten. Een voordeel van spackspuiten is dat het een zeer betaalbare afwerking is en ook in nieuwbouwwoningen veel toegepast wordt in verband met eventuele scheurvorming bij werking van de ondergrond bij nieuwbouw. Wij werken met kwalitatieve spack van het merk brander.

Schuurwerk

Schuurwerk wordt aangebracht met gips voorzien van zilverzand, zodat tijdens het aanbrenegen op wanden of plafonds een speels effect ontstaat: de zogenoemde vlammenwaaiers.

Bij schuurwerk speelt lichtinval (daglicht, maar ook spots of iets dergelijks) een belangrijke rol voor een prachtig effect van het schuurwerk. Schuurwerk is een prachtige afwerking die niet naderhand gesausd hoeft te worden.

Ook een vorm van schuurwerk is sandstone stuuc: schuurwerk is er in elke gewenste kleur, met de hardheid en elastische eigenschap
van kunsthars-dispercie. Deze methode wordt over het algemeen meer toegepast op wanden, aangezien wanden kwetsbaarder zijn dan plafonds, doordat het eerder in aanraking komt met handelingen in het dageijkse leven van de mens. 

Schuurwerk is zowel buiten als binnen toepasbaar.

Kernwaarden
  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Kwaliteit
  • Goede service
  • Betrouwbaar
  • Breed netwerk
  • Vakkennis
Nieuws

Stucadoorsbedrijf Thijs Hagen werkt samen

Thijs Hagen werkt samen met andere (uitsluitend) vakkundige stukadoorsbedrijven en tevens met (uitsluitend) vakkundige schildersbedrijven, zodat we extra flexibel inzetbaar zijn en sneller tegemoet kunnen komen aan uw wensen.

Bij stucadoren en schilderen blijven de BTW tarieven 6% BTW voor huizen van 2 jaar oud en ouder, ook na 30 juni 2015.